Ti 29.12.2020

COVID-19 VAIKUTUS RISTEILYTOIMINTAAN KESÄLLÄ 2021

COVID-19 tilanteen kehityksestä johtuen emme vielä voi vahvistaa kauden 2021 risteilyjä. Tästä johtuen emme myöskään voi vahvistaa risteilyvarauksia tai lahjakortteja.

Palaamme tulevan kesän risteilytietoihin sivuillamme helmi-maaliskuussa 2021.


To 25.06.2020

SINFF SIIRTYI VUODELLA  KORONAN VUOKSI

Savonlinnan kansainvälinen Luontoelokuvafestivaali siirtyi vuodella,
tervetuloa Savonlinnaan jälleen 19.–22.8.2021.

 Liity  nyt elokuvajuhliemme kannatysjäseneksi: www.sinff.fi.
Kannatusjäsenyys oikeuttaa 10 % alennukseen m/s Puijon risteilyistä!

 
Ti 28.02.2017

Avoimet työpaikat kesällä 2017 - haku on nyt!

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY  harjoittaa  reitti-, tilaus- ja teemaristeilyjä Saimaalla.  Päätuotteemme, Heinäveden reittiristeily Kuopion ja Savonlinnan välillä, on pisin säännöllisesti liikennöity laivareitti Suomen sisävesillä. M/s Puijo-laiva on seilannut reitillä  jo 24 kesänä. Tilaus- ja teemaristeilyt ajoittuvat ennen ja jälkeen reittiristeilykauden. Tulevana kesänä yhtiö operoi myös Sergei-laivan risteilyjä Valamon luostarin lähivesille ja kanavilla Juhannuksesta elokuu puoliväliin.

Haemme risteilykaudelle 2017 joukkoomme reippaita, palveluhenkisiä ja kielitaitoisia

KANSIMIES-TARJOILIJOITA, KOKKIA, LAIVARAVINTOLAN VASTAAVAA HOITAJAA ja VARAVASTAAVAA sekä ALUKSEN PÄÄLLIKKÖÄ (m/s SERGEI) 

määräaikaisiin työsuhteisiin noin 2 kuukaudeksi ajalla 15.6. – 15.8.2017.  Palkkaus alan TES:n  mukainen. Edellytämme vähintään 18-v. ikää. Eduksi hakijalle on aiempi ravintola-alan ja/tai kansimiehen koulutus/työkokemus, voimassa oleva  EA1, anniskelu- ja hygieniapassi, alkusammutuskoulutus, kielitaito. Aluksen päälliköltä edellytetään asianmukaista pätevyyskirjaa. Ravintolan vastaavalla ja varavastaavalla tulee olla myös ravintola-alan koulutuksen tai/ja työkokemuksen kautta saavutettu pätevyys tehtävään. Asuinpaikkakuntasi (vuoronvaihto-paikkakunta) voi olla joko Kuopio, Heinävesi tai Savonlinna.

Ravintolan päällikkö/vastaava hoitaja voi ottaa laivan ravintola- ja keittiöpalvelut hoitoonsa myös yrittäjänä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 18.03.2017 mennessä mieluiten sähköpostitse osoitteeseen info@mspuijo.fi tai postitse osoitteella Saimaan Laivamatkat Oy, Olavinkatu 35 A 2. krs, 57130 SAVONLINNA.  Otamme yhteyden hakemusten perusteella ja kutsumme haastatteluun valitut tapaamiseen viimeistään huhtikuun 1-2- viikolla.