M/S Puijo järjestää teemaristeilyjä myös kesällä 2017

Kysy tarjousta myös tilausristeilyille!  Yhteystiedot >>

M/S Puijolla Karvion Teatteriin

Uuden henki

1980-luvulle tultaessa Valamon luostari on selvinnyt vaikeimmista vuosista ja uusi nousu on alkanut. Viimeinen Vanhan Valamon munkki Simforian ennättää nähdä uuden kirkon nousevan Papinniemelle ennen kuolemaansa. Talkoolaiset ja matkailijat täyttävät luostarin varsinkin kesäisin. Ortodoksisuus kiinnostaa suomalaista kulttuuriväkeä ja mm. runoilija Pentti Saarikoski löytää luostarin hengen. Ympäröivä maaseutu muuttuu luostarin vanavedessä: vanhan on väistyttävä uuden tieltä ja toivo paremmasta huomisesta vie elämää eteenpäin.

Näytelmä on kolmas eli viimeinen osa Heinäveden teatteriyhdistys ry:n tuottamaa Valamo-trilogiaa. Näytelmässä jatketaan osittain edellisten osien tarinaa, mutta se toimii myös itsenäisenä näytelmänä. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa näytelmäkirjailija, ohjaaja Lauri Jänis. Rooleissa nähdään Heinäveden harrastajanäyttelijöitä. Suositun Valamo-trilogian edeltäviä osia, ”Isän varjo” ja ”Poika munkkilan polulla”, on käynyt katsomassa yhteensä yli 16 000 katsojaa. Tule näkemään ja kokemaan ainutlaatuinen teatterielämys paikallisessa maisemassa ja paikallisten ihmisten kertomana Heinävedellä!

http://www.valamotrilogia.fi/uudenhenki/
 

MATKAOHJELMA

Lauantaisin 8.7. | 15.7. | 22.7. | 29.7. | 5.8.

Klo 9.00 laivamatka Kuopio – Karvio
Klo 12.50 Karviosta Valamon luostariin, jossa ruokailu klo 13.15 alkaen. Siirtyminen Karvion teatterille klo 14.30, jossa esitys klo 15 alkaen, kesto n. 2h 30min. Paluukuljetus Kuopioon n. klo 17.30 alkaen

Matkan hinta: 100 eur/hlö
Matkapaketin toteutuminen edellyttää vähintään neljää (4) lähtijää ko. matkapäivänä. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.