M/S Puijo järjestää teemaristeilyjä myös kesällä 2018

Kysy tarjousta myös tilausristeilyille!  Yhteystiedot >>

M/S Puijolla Karvion Teatteriin

ONNELINEN MIES

"Onnellinen mies" on Arto Paasilinnan satiirinen romaani, joka julkaistiin vuonna 1976. Teoksesta on tehty televisioelokuva vuonna 1979 Hannu Kahakorven ohjaamana.

Näytelmän tapahtumat sijoittuvat kuvitteelliseen Kuusmäen pitäjään, jonne siltainsnööri Akseli Jaatinen saapuu rakentamaan siltaa. Pienessä kunnassa toimitaan kuten on aina ennenkin toimittu ja vanhoillinen sekä sisäänpäinlämpiävä ilmapiiri vallitsee. Jaatinen tuo uusia tuulia tullessaan ja saa kunnan eri päättävät tahot niskaansa. Hän on pidetty työntekijöidensä keskuudessa ja tästä seuraa monenlaisia valtataisteluita vanhojen ja uusien toimintatapojen välille.

Karvion teatteriin teoksen dramatisoi ja ohjaa Tuomo Salmela. Hänelle Karvio on tuttu paikka entuudestaan, onhan hän ohjannut siellä 2000-luvun alkuvuosina useina kesinä. Salmela kertoo olevansa innoissaan voidessaan palata ohjaamaan jälleen Karvioon ja osa näyttelijöistä on hänelle tuttuja jo vuosien takaa.


http://karvionteatteri.fi/onnellinenmies/

MATKAOHJELMA


Lauantaisin 7.7. | 14.7. | 21.7. * | 28.7. | 4.8.

Klo 9.00 laivamatka Kuopio – Karvio
Klo 12.50 Karviosta Valamon luostariin, jossa ruokailu klo 13.15 alkaen. Siirtyminen Karvion teatterille klo 14.30, jossa esitys klo 15 alkaen, kesto n. 2h 30min. Paluukuljetus Kuopioon n. klo 17.30 alkaen. HUOM! 21.7.* esitys alkaa jo klo 13.00. Tästä syystä ruokailu Valamossa jää pois ja se tarjoillaan laivalla. Esityksen jälkeen paluukuljetus Kuopioon alkaa n. klo 15.30.

Matkan hinta:  aikuiset 100 eur/hlö | lapset 6-12v. 55 €/hlö
Matkapaketin toteutuminen edellyttää vähintään neljää (4) aikuista lähtijää ko. matkapäivänä.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.