M/S Sergei risteilee Valamon munkkiluostarin vesillä  Juojärvellä sekä Taivallahden ja Varistaipaleen kanavareitillä. Laivalle mahtuu 86 henkeä, kahvio tarjoaa kahvia ja virvokkeita. M/S Sergei laivaa operoi Saimaan Laivamatkat Oy.
Päiväristeilyt suuntautuvat Juojärvelle Täyssinän rauhan rajakiville ja Varistaipaleen kanavalle. Kanava-alueella on mahdollisuus tutustua kanavamuseoon tai tehdä retki Lintulan nunnaluostariin.  Iltaristeily suuntautuu Juojärvelle auringonlaskun aikaan . Reittiliikenteen aikataulunmukaiset päivä- ja iltaristeilyt tehdään 5 päivänä viikossa tiistaista lauantaihin. Kysy tarjousta ryhmällesi.

Reittiliikenteen lisäksi luostarin laiturista liikennöivä 86 paikkainen m/s Sergei tekee tilausristeilyjä myös kesäkuun alusta syyskuulle saakka. Ryhmän minimikoko on 16 henkilöä. Ota yhteyttä Valamon myyntipalveluun tai Saimaan Laivamatkat Oy:n myyntiin - yhteystiedot alla.

M/S SERGEIN RISTEILYKAUSI 

 
PÄIVÄRISTEILYT  tiistai - lauantai

Klo 13.00 Risteily Täyssinän rauhan rajakivelle.  kesto 1h 15min. Hinnat: 15 €/hlö, lapset 8 €/4-14v. 
Toukokuussa vuonna 1595 solmittiin Täyssinän rauha. Uusi raja merkittiin maastoon tärkeimmille rajapaikoille, joista kertovat rajakivet ovat arvokas muisto menneiltä ajoilta. Yksi näistä rajakivistä on Juojärvellä.

Klo 15.00 Risteily Varistaipaleen kanavalle, 1h 15 min/suunta, odotusaika 45 min |  Paluulähtö Valamoon klo 17.00
Kanava-alueella on mahdollisuus tutustua kanavamuseoon. Museon päärakennukseen on koottu näyttely Heinäveden ja Juojärven kanavien vaiheista ja ulkorakennuksissa on esillä työvälineitä sekä kuvia. Museoon on vapaa pääsy. 

Hinnat: Meno 20 €/hlö, lapset 10 €/4-14v. | Meno-paluu 30 € / 15 € 


Retki Lintulan luostariin: Risteily Valamosta Varistaipaleen kanavalle, josta on mahdollisuus tehdä retki Lintulan Luostariin ja paluu tilauskyydillä takaisin Valamoon.
Hinnat: 40 €/hlö, lapset 20 €, sis. laiva- ja automatkat. Huom! Edyllyttää ennakkovarausta ja automatkalle vähintään 4 aikuista lähtijää .ILTARISTEILY  tiistai - lauantai

Klo 20.00 Iltaristeily Taivallahden kanaville, kesto 2 tuntia. Hinnat: 20 €/hlö, lapset 10 € / 4-14v. 
Huom! Iltaristeily on muuttunut niin, että 25.7.2018 alkaen risteily suuntautuu Juojärven sijaan Taivallahden kanaville.


SUNNUNTAISIN ja MAANANTAISIN reittikauden aikana risteilyt tilauksesta ryhmille. 

Kaikki ryhmäristeilyt tarjouksen mukaan. Teemme risteilyjä myös reittilikenteen ulkopuolella kesäkuun alusta syyskuulle saakka. Kysy tarjoustamme. 

Varustamo pidättää oikeudet muutoksiin. 


TIEDUSTELUT JA VARAUKSET: 

myyntipalvelu@valamo.fi | puh. 017 570 1810 

info@mspuijo.fi | puh. 015 250 250 tai 044 766 2460